// SHAFIΣQA COLLETION
freebies : simple header .

Tuesday, January 17, 2012 @ 10:04 AM | 4 Comment [s]


salam blogger , tak jawab dosa tau hehe . oke tak nak merapu banyak sebab aku kurang sehat sekarang nie . haish dok kena pyakit time time nak cuti dah nie . *lari topik . oke hari ini aku try buat header setelah aku dapat mdownload photoshop dengan begitu sempurna kalau tak , line tenet memang cemburu abis kat aku . asyik tak dapat nak download je . hehe . aku buat header nie simple je la . tak la lawa sangat . saja nak bagi kat korang . kalau nak ambik la . tapi credit  and komen aku tau .





tak lawa pon kan . tak pe la aku tetap nak bagi jugak . hehe . sape yang nak ambik tuh jangan lupa komen bagitau aku and credit to fierul . daaa ..

Labels:


Older Post | Newer Post
The OWNER



Welcome to my sweet blog. You've stuck in my online bisnes SHAFIEQA_COLLECTION. Be nice here anything question can drop a comment. Thanks for visiting here ..

This is my First blog .. and this is my second blog .
CERITA AKU
Boleh like page SHAFIEQA COLLECTION
SHAFIEQA_COLLECTION
follow instagram sya untuk follow setiap koleksi shafieqa_collection
SHAFIEQA_COLLECTION


Navigations!



DIARY TIPS SHOPPING PAGE



SWEET STALKER



The Credits!

Template by : F∆ЯISY∆∆ ∆W∆YY
Basecode by : NUЯYNN
Full Edited : SHAFIEQA - SYA

Best View at GOOGLE CHROME!

My Wish list

Habis Diploma
laptop
Shafieqa_collection boutiqe