// SHAFIΣQA COLLETION
tempahan edit blog dibuka ..

Monday, April 14, 2014 @ 10:00 PM | 5 Comment [s]



hye hye hye ..
untuk hari yang ceria nie , putri nak mengumunkan bahawa tempahan mengedit blog telah dibuka . jadi jangan malu malu jangan segan segan , tempah je kat putri , tak mahal sangat tapi akan mendapat hasil yang memuaskan , belum cuba belum tahu . kemudahan diberi jangan lepaskan peluang . :)

  jom tengok syarat syarat simple dari putri nie . tak susah pon sebenarnya ..


 Korang add FB putri untuk memudahkan korang kalau nak tanya pape . boleh IM je .. syafiqa mifta

 Follow blog putri yang sweet sweet nie . hehehe .

 putri memgambil tempahan blog biasa dan juga blogskin

 korang boleh listkan apa yang korang nak . jangan list yang bukan bukan plak tau ..

 buat masa nie putri tak mengambil tempahan header sebab photoshop putri ada masalah sikit . nanti bagitau balik ye

 untuk pembayaran korang boleh buat kat maybank .. Edit blog putri just ambik RM10 . pembayaran secara topup putri tak ambil tapi akan dipertimbangkan sekiranya ada sebarang masalah . 

 proses edit hanya akan dibuat setelah pembayaran dilakukan , sebab putri taknak kena tipu lagi .. 
Untuk saat ini , putri buat untuk yang ini je , lepas nie kalau rajin , putri buka tempahan untuk header plak .. tengah berangan angan nak buat handmade tapi taktau nak buat handmade apa , karang putri buat hangbag korang nak tak .. ? hehehe sebarang pertanyaan boleh la IM putri kat FB

Labels:


Older Post | Newer Post
The OWNER



Welcome to my sweet blog. You've stuck in my online bisnes SHAFIEQA_COLLECTION. Be nice here anything question can drop a comment. Thanks for visiting here ..

This is my First blog .. and this is my second blog .
CERITA AKU
Boleh like page SHAFIEQA COLLECTION
SHAFIEQA_COLLECTION
follow instagram sya untuk follow setiap koleksi shafieqa_collection
SHAFIEQA_COLLECTION


Navigations!



DIARY TIPS SHOPPING PAGE



SWEET STALKER



The Credits!

Template by : F∆ЯISY∆∆ ∆W∆YY
Basecode by : NUЯYNN
Full Edited : SHAFIEQA - SYA

Best View at GOOGLE CHROME!

My Wish list

Habis Diploma
laptop
Shafieqa_collection boutiqe