// SHAFIΣQA COLLETION
testimoni kcolly

Tuesday, September 2, 2014 @ 10:35 PM | 0 Comment [s]


assalamualaikum , 

kesibukkan di shafieqa_collection memang memenatkan bila nak setup balik betulbetul dan nak masukkan dalam facebook, sya nak bagi aktif kat fb dengan blog.  sebelum nie sya lebih aktif kat instagram 'shafieqa_collection' sekarang nak luaskan pada blog dengan facebook pulak.  Boleh la like page SHAFIEQA_COLLECTION

berbalik pada topik asal, kcolly nie sya dah makan start dari tahun nie kira nak masuk setahun juga la.  First makan memang suka sangat sangat sebab rasa dia macam gula gula. 


see, macam serbuk gulagula korang makan macam kecilkecil dulu ..

masa mula makan tak nampak sangat kesan dia mungkin sebab sya sendiri kurang minum air, hehehe nak makan kcolly atau apapun supplement memang kena minum air banyak termasuk kcolly, so korang kena la minum air banyak lebih kurang 3 botol besar setiap hari memang akan nampak kesan yang cepat ..


gambar nie sya baru berapa bulan ambil kcolly, kesan dia sikit sebab kurang minum air kira sya minum air sehari tak cukup 3 botol air mineral.



yang nie baru berapa hari lepas, lepas sya banyak kali minum air kosong ( paksa diri sendiri ), sya memang tak suka minum air kosong huhuhu kena la minum juga nak nampak hasilnya kan ..

okay jom kita tengok apa kelebihan dia ..


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
 - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

boleh dapatkan sekarang dengan harga rm125 SM/ rm 130 SS termasuk postage
boleh wassay sya 0167089583 juga untuk order



Older Post
The OWNER



Welcome to my sweet blog. You've stuck in my online bisnes SHAFIEQA_COLLECTION. Be nice here anything question can drop a comment. Thanks for visiting here ..

This is my First blog .. and this is my second blog .
CERITA AKU
Boleh like page SHAFIEQA COLLECTION
SHAFIEQA_COLLECTION
follow instagram sya untuk follow setiap koleksi shafieqa_collection
SHAFIEQA_COLLECTION


Navigations!



DIARY TIPS SHOPPING PAGE



SWEET STALKER



The Credits!

Template by : F∆ЯISY∆∆ ∆W∆YY
Basecode by : NUЯYNN
Full Edited : SHAFIEQA - SYA

Best View at GOOGLE CHROME!

My Wish list

Habis Diploma
laptop
Shafieqa_collection boutiqe